Suröl/spontanjäst
Westerbotten Härskarporter Gran Reserva: info och provsmakning
Drie Obscura: bryggning och provsmakning
American Remains* / Belgian Remains*: bryggning
Vlaams Rood II: bryggning och provsmakning av hallonversionen
Vlaams Rood I: byggning och provsmakning
Surette (semi-spontanjäst): bryggning och provsmakning
Norrländsk lambic* (semi-spontanjäst): bryggning
100% Brettanomyces
100% Brettanomyces Lambicus*: bryggning
Les Trois Fleurs APA/IPA: bryggning
Brettapocalypso IPA: bryggning och provsmakning
100% Brett: bryggning och provsmakning
Berliner Weisse
Berliner Weisse III: bryggning
Hallo! Ich bin ein Berliner: bryggning och provsmakning
Berliner Weisse I: bryggning och provsmakning
Övrig belgisk öl
Saison D'Epeautre: bryggning och provsmakning
Laatbloeier Saison: bryggning och provsmakning
Övriga öltyper
Jeez Louise IPA III: bryggning
Jeez Louise Pale Ale: bryggning och provsmakning
* = ej klar d.v.s. jäsning/lagring pågår.
Vlaams Rood I: byggning och provsmakning
Surette (semi-spontanjäst): bryggning och provsmakning
Norrländsk lambic* (semi-spontanjäst): bryggning
100% Brettanomyces
100% Brettanomyces Lambicus*: bryggning
Les Trois Fleurs APA/IPA: bryggning
Brettapocalypso IPA: bryggning och provsmakning
100% Brett: bryggning och provsmakning
Berliner Weisse
Berliner Weisse III: bryggning
Hallo! Ich bin ein Berliner: bryggning och provsmakning
Berliner Weisse I: bryggning och provsmakning
Övrig belgisk öl
Saison D'Epeautre: bryggning och provsmakning
Laatbloeier Saison: bryggning och provsmakning
Övriga öltyper
Jeez Louise IPA III: bryggning
Jeez Louise Pale Ale: bryggning och provsmakning
* = ej klar d.v.s. jäsning/lagring pågår.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar