Recept och bryggningar

Här följer en förteckning av de bryggloggar, recept samt provsmakningar som denna blogg består av.


Suröl/spontanjäst
Westerbotten Härskarporter Gran Reserva: info och provsmakning
Drie Obscura: bryggning och provsmakning
American Remains* / Belgian Remains*: bryggning
Vlaams Rood II: bryggning och provsmakning av hallonversionen
Vlaams Rood I: byggning och provsmakning
Surette (semi-spontanjäst): bryggning och provsmakning
Norrländsk lambic* (semi-spontanjäst): bryggning

100% Brettanomyces
100% Brettanomyces Lambicus*: bryggning
Les Trois Fleurs APA/IPA: bryggning
Brettapocalypso IPA: bryggning och provsmakning
100% Brett: bryggning och provsmakning

Berliner Weisse
Berliner Weisse III: bryggning
Hallo! Ich bin ein Berliner: bryggning och provsmakning
Berliner Weisse I: bryggning och provsmakning

Övrig belgisk öl
Saison D'Epeautrebryggning och provsmakning
Laatbloeier Saison: bryggning och provsmakning

Övriga öltyper
Jeez Louise IPA III: bryggning
Jeez Louise Pale Ale: bryggning och provsmakning

* = ej klar d.v.s. jäsning/lagring pågår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar